5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Alkollü sürücüden kazaya davetiye

Başkent Ankara'da, aşırı alkollü 2 vatandaş, lastikleri patlak olan otomobillerine binerek evlerine gitmek istedi. Araçlarıyla kilometrelerce ilerleyen ve kaldırıma çıkarak durabilen şahıslar, polis ekiplerine yakalandı.
 
Alınan bilgiye göre olay, gece saat 02.00 sıralarında, Samsun Yolu Gülveren Kavşağı'na yakın bir noktada meydana geldi. Ulus'ta bir gece kulübünde gece saatlerine kadar eğlenen Hakan Yalçın ve Ali Aynacıoğlu, 06 VSB 53 plakalı otomobillerine binerek evlerine gitmek istedi. Otomobillerinin lastiklerinin patlak olduğundan bile habersiz olan şahıslar, bu şekilde kilometrelerce yol kat etti. Samsun Yolu Gülveren Kavşağı'na gelen otomobil daha sonra kaldırıma çıkarak durabildi. Alkollü şekilde otomobilin içinde aracı çalıştırmaya çalışan şahıslar, vatandaşlar tarafından polise ihbar edildi. Olay yerine gelen ekipler, lastikleri patlak olan otomobildeki Yalçın ve Aynacıoğlu'nu aşağı indirdi. Şahısların aşırı derecede alkollü olduğunun anlaşılması üzerine, olay yerine trafik ekibi çağırıldı. Suratı kanlar içinde olan Hakan Yalçın, bir gazinoda eğlendiklerini ve hesap yüzünden gazino sahipleriyle kavga ettiklerini söyledi. Yalçın yaşadığı olayı gözyaşlarına boğularak anlatırken, Aynacıoğlu, "Otomobilin lastiğinin patlak olduğundan haberimiz yoktu. Vatandaşlar uyardı bizi" dedi.
 
Olay yerine gelen trafik polisleri ise araç seyir halinde yakalanmadığı gerekçesiyle işlem yapmadı. Otomobil, hareket kabiliyeti olmadığı için çekiciyle otoparka çekilirken, Yalçın ve Aynacıoğlu evlerinin yolunu tuttu.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2006 Salı 10:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?