4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Alt yapı çalışmaları sürüyor

Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içinde yaşayan vatandaşların daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi amacıyla aralıksız sürdürdüğü alt yapı çalışmalarına yaz ayları dolayısıyla daha da hız verdi.

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, birçok cadde ve sokakta başlattığı ıslah çalışmalarına Şentepe'deki Televizyon Caddesi ve Kızılcahamam Caddeleri'nde devam ediyor. Şentepe'nin birçok bölgesini çağdaş bir şehre yakışır şekilde düzenleyen ekiplerin, çalışmaları vatandaşları da memnun ediyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, çağdaş şehircilik anlayışı doğrultusunda hizmet ettiklerini söyleyerek, özellikle Şentepe bölgesinin çehresini büyük oranda değiştirmeye başladıklarını dile getirdi.

Bölgede yol genişletme kapsamında asfalt, bordür ve tretuvar çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Duyar, "Şu sıralar Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, süratli bir şekilde Şentepe bölgesindeki Kızılcahamam ve Televizyon Caddeleri'nde çalışmalarını sürdürüyor. Şentepe 35 bin konutlu ve ana arter üzerinde olan bir yol olduğu için acilen buranın yapılması gerekiyordu. Bu kapsamda, Kızılcahamam Caddesi, Kordonboyu Caddesi ve Barbaros Taksi'den itibaren 900 metre boyunda, sağlı sollu 23 metre genişletiliyor. Buranın kamulaştırma çalışmaları yapılıyor. Ortadan bölünen yol, 9'ar metresi yol, 2 metresi ise otopark olmak üzere çift şeritli olarak genişletilecek. Televizyon Caddesi ise Ardan Sokak'la birlikte, 850 metre boyunda 25 metre genişliğinde yapılacak" dedi.

Yenimahalle halkının her şeyin en iyisine layık olduğu inancıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Duyar, halka verilen sözlerin yerine getirilmesi için ekiplerin gece gündüz çalıştıklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2007 Salı 14:34:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?