3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankara şehidini uğurladı

Şırnak'ta terör örgütü tarafından araziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Serkan Ünsal, Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şırnak'ta mayın patlaması sonucunda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Serkan Ünsal için Kocatepe Cami'nde tören düzenlendi.

Şehit Astsubay Üstçavuş Ünsal'ın cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına şehidin babası Mehmet, annesi Meryem, eşi Aylin Ünsal ve çocukları 4 yaşındaki Toygun, 2.5 yaşandaki İlayda, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hasan Iğsız, Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Orgeneral Arslan Güner ile Ankara Garnizonu'nda görevli çok sayıda asker ve vatandaş katıldı.

Cumhurbaşkanı Gül, şehidin ailesine başsağlığı dileyerek şehidin çocuklarıyla bir süre ilgilendi. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı bir süre silah arkadaşlarının omuzlarında taşındı. Top arabasına konulan şehidin naaşı ailesinin önünde geçerken ailesi asker selamı vererek şehitlerini uğurladı.

Düzenlenen askeri törenin ardından Şehit Astsubay Üstçavuş Serkan Ünsal'ın vasiyeti üzerine naaşı toprağa verilmek üzere Kızılcahamam ilçesine bağlı Üçbaş köyüne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 17:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?