4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankara’’da 42 bağımsız aday

Ankara’nın bağımsız adayları arasında gazeteci-yazar Hulki Cevizoğlu ve “Ankaralı Namık” olarak da bilinen şarkıcı Namık Uğurlu da yer alıyor.

Ankara’da bağımsız milletvekili adaylığı için 42 kişi, İl Seçim Kuruluna başvuruda bulundu.

Ankara 1. bölgeden 24 kişi, 2. bölgeden ise 18 kişi olmak üzere toplam 42 kişinin bağımsız milletvekili adaylığı için İl Seçim Kurulu Başkanlığına başvuru yaptığı öğrenildi.

Gazeteci-yazar ve televizyon programcısı Hulki Cevizoğlu ve kamuoyunda “Ankaralı Namık” olarak bilinen Namık Uğurlu da Ankara 1. bölgeden bağımsız aday oldular.

Ankara 1. bölge bağımsız milletvekili adayları şöyle:

Atilla Bakırlı, Mustafa Nuri Sevinç, Kazım Yıldırım, Sabri Kıyak, Aynur Saran, Ali Yıldırım, Güçlühan Özen, Seddar Dinler, Köksal Selçik, Murat Başar, Evrim Erdoğdu, Namık Uğurlu, Muharrem Demircioğlu, Mesut Ulukan, Güvener Yağmur, Müslüm Çalı, Mustafa Hulki Cevizoğlu, Ramazan Sümen, Necati Taşdelen, Hüseyin Eser, Necati Yılmaz, Şükrü Erbaş, Ziya Doğan ve Nedim Güneş.

Ankara 2. bölge bağımsız milletvekili adayları da şöyle:

Veysel Yılmaz, Murat Çiçek, Mehmet Arıslı, İbrahim Okuducu, Cemal Kocaman, Osman Melih Vidinli, Murat Polat, Ali Eşref Emre, Hacı Ahmet Özçelik, İsmail Kasap, Nihat İlkyaz, Hüseyin Kaya, Battal Önder, Hüseyin Avni Aksoy, Metin Gümüş, Serdar Hızarcı, Sırrı Keleş ve Ömer Köse.
Ajanslar
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2007 Cuma 22:55:04
Güncelleme :8 Haziran 2007 Cuma 23:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?