1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Ankara'da Alpay rüzgarı esti

Başkent’te Alpay rüzgarı esti. Kocatepe Kültür Merkezi’nde yaklaşık iki buçuk saat süren konserde, Alpay sevilen beste ve düzenlemelerinin yanı sıra, unutulmayan yabancı sözlü parçaları da seslendirdi.

Konserinin ilk bölümünde yerli yabancı sevilen şarkılara yer veren Alpay, Tom Jones’un çok sevilen ve unutulmayan şarkısı Delilah’ı seslendirdi. Konserine Türkçe İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca şarkılarla sürdüren Alpay, arada Orhan Veli’den okuduğu dizelerle konsere duygu zenginliği kattı.

Konserin ikinci bölümünde, Anadolu folklorundan “Yekte”, “Aynalı Kemer”, “Kendim Ettim Kendim Buldum” gibi Anadolu rock’u sitilindeki parçalarıyla izleyicileri coşturan Alpay, daha sonra herkesin tanıyarak beğendiği “Fabrika Kızı” , “Eylül’de Gel” gibi parçalarını seyircilerle birlikte söyledi.

Alpay, seyircilerin yoğun isteği üzerine “Eylül’de Gel”i bir kez daha seslendirdi.
Alpay, “Ustalara Gönül Armağanı” diyerek, bugün aramızda bulunmayan Tanju Okan’ın sevilen parçalarıyla renklendirdiği konserini, seyircilerin coşkuyla tempo tuttuğu “Kakalin” adlı Rus halk şarkısıyla tamamladı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 11:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?