4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankara'da Aydınlılar gecesi

Aydınlılar, Ankara'da düzenlenen "Aydınlılar Gecesi"nde bir araya geldi. Gecede bir konuşma yapan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, "Aydınlı, Aydınlı bakanlarıyla iftihar eder" dedi. 

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, İçişleri eski Bakanı İsmet Sezgin, Aydın Valisi Mustafa Onay, Aydınlılar Dernek Başkanı Mustafa Vardar'ın da katıldığı gecede davetliler, klasik müzik eşliğinde yemek yedi. Bakan Koç, davetlilere "hoş geldiniz" diyerek başladığı konuşmasında, "Geçtiğimiz haftalarda Ruşeni Ömer Dede'nin anıtını Aydın'a yaptırdım. Aydınlılar'ın, aydınlık günlerin hizmetindeyiz" dedi. 

Ankara'nın Aydınlı bakanlardan çok hizmet gördüğünü ifade eden Koç, espri yaparak, "En beceriksizleri benim. Bütün bakanlarımız, Aydınlılar'dan fazla bütün Türkiye'ye hizmet etmiştir. O bakımdan Aydınlı, Aydınlı bakanlarıyla bir Türkiyeli olarak iftihar eder. Bende ağabeylerimle iftihar ediyorum" diye konuştu.
Konuşmasının ardından Bakan Koç, davetlilerle birlikte Seğmenler ekibinin birbirinden güzel gösterilerini izledi.
iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2007 Cumartesi 01:25:02
Güncelleme :2 Haziran 2007 Cumartesi 01:38:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Alper Nazmi Yüksel IP: 85.104.106.xxx Tarih : 4.06.2007 16:18:09
Lutfen Duzeltiniz: Sayın yetkililer Dernek Baskaniz sayın Ender Vardar'dır. Gecede seymenler degil, Zeybek Ekibi Gösteri yapmistir. Bundan sonraki heberlerinizde yorelerin kulturleri ile ilgili olan kavramlarda, daha dikkatli olmanizi tavsiye ederim. Lutfen daha fazla dikkat SEVGİLİ Kenthaber yetkilileri..