1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Ankara'da esrarengiz patlama!

Ankara’da park halindeki bir otomobil, sabaha karşı infilak etti. Çevre binaların camlarının kırıldığı olayda, ölen ya da yaralanan olmadı.

Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı. Patlamanın sebebinin araştırıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 03.00 sıralarında Kolej semtinde bulunan Ahmetler PTT binası yanında bulunan ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil infilak etti. Patlamanın şiddetiyle ters dönen ve yanmaya başlayan araçta, arka arkaya patlamalar meydana geldi. Karakol ekiplerinin yaklaşamadığı otomobile, itfaiye ekipleri müdahale etti.

Patlamalar sırasında çevrede bulunan ev ve işyerlerinin camları kırıldı. İtfaiye tarafından kısa sürede söndürülen otomobil üzerinde bir süre soğutma çalışmaları yapıldı. Patlamalarda ölen ya da yaralanan olmazken, aracın tamamen söndürülmesinin ardından Olay Yeri İnceleme ve Parmak İzi Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri incelemelerde bulundu.

Patlamanın ardından Ankara’da bulunan resmi binalar ve elçiliklerdeki hassas koruma görevlileri, haber merkezi tarafından telsizle uyarılarak alarma geçirildi. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2005 Cuma 15:40:15
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 15:44:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?