4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankara'da muhteşem düğün

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün'ün kızı Burcu Aygün, görkemli bir düğünle hayatını işadamı Bereket Öner ile birleştirdi.
Bilkent Otel'de düzenlenen muhteşem düğüne, çiftin ailelerinin yanısıra 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Sanayi Odası Başkanı Zafer Çağlayan, sanat ve siyaset dünyasının tanınmış simaları ile yaklaşık 2 bin 500 davetli katıldı.

Oldukça görkemli geçen düğünde, Öner çiftine 8 kişi nikah şahitliği yaptı. Yeni evli çiftin nikahını Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın kıyarken, şahitliklerini ise Süleyman Demirel, Deniz Baykal, Recai Kutan, Muhsin Yazıcıoğlu, Mehmet Ağar, Cemil Çiçek ve Ali Coşkun yaptı. İmzalar atıldıktan sonra 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Öner çiftinin evlilik cüzdanını verdi. Bu esnada ATO Başkanı Sinan Aygün'ün ve eşi Mine Aygün'ün duygulandığı görüldü. 

Gecenin sonunda sahne alan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geceye katılan davetlileri söylediği hareketli şarkılarla coşturdu. Tatlıses, söylediği şarkılarlarla hem kendi coştu, hem de geceye katılan çok sayıda davetliyi coşturdu. Seçimlerde memleketi Şanlıurfa'dan milletvekili olacağını açıklayan ünlü türkücü Tatlıses'e bazı davetlilerin 'Sayın Milletvekilim' diye hitap etmesi üzerine Tatlıses, 'Bu gece siyaset yapmayacağım' diye cevap verdi. 

Cumhurbaşkanlığı seçim süreci nedeniyle yaşanan soğuk siyasi rüzgar düğünde de esmeye devam etti. Ana Muhalefet Partisi CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, salona girişinde Adalet Bakanı Cemil Çiçek ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ile tokalaşmadığı dikkat çekti. Yan yana masalarda oturan Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Sanayi Bakanı Ali Coşkun ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, gece boyunca göz göze gelmemeye özen gösterdi. Baykal, Anavatan Partisi ile birleşme kararı alan DYP Genel Başkanı Mehmet
Ağar'a sarılarak 'Hayırlı Olsun' dedi. Siyasiler, gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen, seçimlere ilişkin soruları yanıtsız bıraktı.
iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2007 Pazar 00:13:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?