5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Ankara'da off-road heyecanı

ANKARA'DA OFF-ROAD HEYECANI

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Off-Road Şampiyonası yarışlarında araçlar çamurla mücadele etti. Yarış sırasında birçok araç da devrildi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu takviminde bulunan 2011 Türkiye Off-Road Şampiyonası 3. etap yarışları, Ankara Off-Road Kulübü organizasyonunda Gölbaşı ilçesine bağlı Ballıkpınar köyündeki toprak pistte başladı. Türkiye'nin ilk olma özelliğini taşıyan ve 70 bin metrekarelik alana kurulan off-road pistinde zorluk derecelerine göre 4 eteptaki parkurlarda gerçekleştirilen yarışma ilginç görüntülere sahne oldu. 19 aracın katıldığı yarışlar, Türk bayrağıyla verilen startla başladı. Ankara'da uzun

süredir yağan yağmur nedeniyle çamurlaşan ve yer yer gölcükler halini alan pistte gerçekleşen yarışlarda araçlar oldukça sıkıntılı anlar yaşadı. Çok sayıda araç yarış sırasında devrilirken, devrilen araçlar diğer araçlara halatlarla bağlanarak çekildi. Bazı araçlar ise çamura saplandı. Araçların pistte bulunan tepeciklerden atlayışı da büyük heyecan yaşattı. Pistin zorladığı sürücüler de ilk defa denenen bu etabın kendilerini çok zorladığını söyledi.

Yarışlarda dereceye girenler yarın düzenlenecek törenle ödüllerine kavuşacak.

ANKARA'DA OFF-ROAD HEYECANI
ANKARA'DA OFF-ROAD HEYECANI
ANKARA'DA OFF-ROAD HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2011 Cumartesi 17:44:04
Güncelleme :18 Haziran 2011 Cumartesi 18:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?