4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankara'da oto kovalamacası

Ankara'da polisin dur ihtarına uymayarak kaçan 3 şahıs, yaşanan kovalamacanın ardından kaza yapınca yakalandı. Araç içerisinde yapılan aramalar sonucunda 2 adet tabanca bulundu.
 
Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Mamak bölgesinde devriye gezen bir polis ekibi, şüpheli gördüğü 06 ELA 01 plakalı aracı durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan araç ile ekipler arasında kovalamaca başladı. Tuzluçayır bölgesinde doğru devam eden kovalamaca, 104 sokak içerisinde şahısların kaza yapmasıyla sona erdi.


Yaşanan kovalamaca sırasında polis ekipleri, aracı durdurmak için jipin tekerleklerine ateş etti. İsabet eden kurşunlardan dolayı lastiği patlayan jip, park halindeki otomobile çarptıktan sonra durduruldu. Şahıslardan Kemal Ş. ile bir kişi ekipler tarafından kıskıvrak yakalanırken, diğer şahıs gecenin karanlığından faydalanarak kaçmayı başardı. Polis yaptığı aramalarda 2 adet tabanca bulurken, araç içindeki bira şişeleri de dikkat çekti. Şahıslar gözaltına alınırken basın mensuplarına tepki gösterdi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2007 Pazar 09:32:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?