5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Ankara'da sel felaketi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen sel felaketini partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında ele alacaklarını belirtirken, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer de konuyla ilgili olarak hükümet ve ilgili kurumlardan, en kısa sürede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarını istedi.
 
Baykal, sel felaketi nedeniyle yayınladığı mesajında, dün akşam başlayıp gece de devam eden sağanak yağışın afete dönüşerek can kayıplarına yol açtığını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini ifade etti. Felaketin can kaybının yanı sıra büyük maddi zarara da neden olduğuna işaret eden Baykal, "25 vatandaşımızın ölümüne neden olan ve hepimizi çok üzen sel felaketiyle, sel felaketinin neden olduğu can ve mal kayıplarını bugün toplanacak MYK'da ele alıp ayrıntılı olarak değerlendireceğiz" dedi.
 
DSP Genel Başkanı Zeki Sezer de, olaydan üzüntü duyduğunu belirterek, "Hükümet ve ilgili kurumlar tarafından, en kısa sürede felaket bölgelerindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve zararlarının telafisi konusunda gereken her türlü yardım ve desteğin sağlanmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 17:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?