4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankara'da seri tecavüz iddiası

Başkent'te seri tecavüz olaylarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 



Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından Keçiören İlçesi Aksaray Caddesi'nde ki bir evde üniversitesi öğrencisi C.D.ye bıçakla tecavüze girişimi ile ilgili yapılan çalışmada Ö.B. (29) gözaltına alınmıştı. 




Zanlının 4 ırza tasaddi ile 2 tecavüz olay ile ilgili mağdurlar tarafından teşhis edilmesi üzerine 6 olayla ile Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. 6 ayrı olaya bakan savcılar tarafından sorgulanan zanlı tutuklanma talebi ile Nöbetçi 4. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 23:54:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Balcı IP: 85.104.215.xxx Tarih : 16.03.2007 15:42:35
Bu haberi dün akşam televizyon haberlerinde izledim. Zanlı olan şahısın ağzından dökülen kelimeler şunlardı; Eminiyetin tezgahına geldik bizi Aktaş, Ankara tanıyor çağırdılar ve suçu üstümüze yıktılar diyordu. Acabamı sorusu tekrar aklımıza geliyor.TABİKİ EMİNİYETİMİZE GÜVENİYOR VE ASILSIZ BİR OLAYIN ÜSTÜNE GİTMEYECEĞİNE İNANIYORUM...