4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankara'da silahlı çatışma

Ankara'nın tarihi semtlerinden İsmetpaşa'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. 


Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesinin tarihi semtlerinden İsmetpaşa'da bulunan Gülbaba Türbesi'nin etrafında adaklık horoz satan ve kağıt toplayıcılığı yapan iki grup arasında küfürleşme nedeniyle pompalı tüfeğin de kullanıldığı bir kavga çıktı. Kavgada 2'si silahla olmak üzere 4 kişi yaralandı. Kavganın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, 4 kişiyi olayda kullanılan pompalı tüfekle birlikte gözaltına alındı. Polis ekiplerinin gözaltına almak istediği 2 kişi ise uzun süre polise direndi. Bu sırada direnen 1 şüpheliye polis biber gazı sıktı. Gazın etkisi ile yere düşen şüpheli, polis ekipleri tarafından ekip aracına bindirildi. Olay yerinde çok sayıda mermi kovanı bulundu.


 Olayda yaralanan 4 kişi Ankara Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan 4 zanlı ise, sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2007 Pazar 02:46:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
berkay cem batur IP: 88.231.6.xxx Tarih : 2.04.2007 20:37:14
yani bunlara denecek söz yok ankaranın bu kadar tanın mış bir ilçesinde böyle bir çatışma oluyosa ve 4 kişi yaralanıyosa bunu yapanları şiddetle kınıyorum gelcek nesillere örnek oluyolar olmaz!!!!!!!!!!