2
Mayıs
2024
Perşembe
ANKARA

Ankara'da siyasileri buluşturan düğün

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Saltoğlu’nun oğlu Ahmet Saltoğlu’nun düğününde siyasiler biraraya geldi.

Altınpark Anfa Salonu’ndaki düğün törenine 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, AK Parti Grup Başkan Vekili Haluk İpek, ANAP eski milletvekili Nejat Arseven, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Sincan Belediye Başkanı Rüstem Altunbaş, Altındağ Belediye Başkanı Ziya Kahraman, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin ve çok sayıda milletvekili katıldı.
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Gökhan Saltoğlu ve Berna Öztürk’ün düğün törenine katılarak çiftin yüzüklerini taktı. Demirel, çiftin yüzüklerini takarak evlilik cüzdanını damat Gökhan Saltoğlu’na verdi. Demirel, "Hangi zorluklarla karşılaşırsanız hiç bir zaman ayrılmayın zorluklar karşısında sebat edin birbirinize sıkı sarılın. Doğrudan hiç bir zaman ayrılmayın" tavsiyesinde bulundu.

Gökhan ve Berna çifti Demirel’in elini öperken Demirel, Saltoğlu’na " Geline iyi bak" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, düğün törenine eşi Nevin Gökçek ile birlikte geldi. Gökçek, Berna ve Gökhan çiftine "Ömür boyu Allah’tan saadetler diliyorum. Vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar ihsan eylesin. Hiç kavga etmeyin. En kötü gününüz böyle olsun" dedi.

Düğün törenine ilerleyen saatlerde gelen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Melih Gökçek’in yanına gelerek aynı masada oturdu. Gökçek ile Altınok’un samimi davranışları gözden kaçmadı. Altınok, giderken Gökçek’in yanına gelerek tokalaştı.

HASAN ESEN-ANKARA (İHA)
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2003 Pazar 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 15:23:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?