4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankara'da trafik kazası

İstanbul yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre saat 22.00 sıralarında İstanbul yolundan şehir merkezi istikametine giden Ogün D. hakimiyetindeki 06 AS 9097 plakalı araç, sürücüsünün aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle orta refuje çarparak, yolun karşı şeridine geçti.

Bu sırada Çiftlik kavşağından İstanbul istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 BC 7445 plakalı minibüs, yolun karşısına geçen araç ile çarpıştı. Kaza nedeniyle yolun ortasına savrulan araçlara aynı istikamette gitmekte olan Aydın Deniz hakimiyetindeki 06 ACY 17 plakalı araç da, duramayarak çarptı.

Kaza nedeniyle araç içerisinde sıkışan minibüs sürücüsü, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmaları sonrası çıkarılarak, ambulans ile Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralanan Ogün D. ise başka bir ambulans ile hastaneye sevk edildi.


Öte yandan olay yerinde polis ekipleri, ile basın mensupları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Yaralıların görüntüsünü çekmemeleri konusunda basın mensuplarıyla anlaşamayan polis ekipleri, bir kameraman ve foto muhabiri ile tartıştı. Diğer basın mensuplarının araya girmesiyle yaşanan tartışma yatıştırıldı. İstanbul yolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Yapılan temizleme çalışmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 00:19:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?