5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Ankaragücü hocasız hazırlanıyor

Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Ankaragücü, 2006-07 sezonunu teknik direktörsüz açarken, Kulüp Başkanı Cemal Aydın, Arjantinli Teknik Direktör Oscar Lopez ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi. 

Cemal Aydın Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi kurban kesilirken, Sarı-lacivertli futbolcular, şans ve bereket getirmesi için kurban kanını alınlarına sürdü. Yeni sezonun ilk antrenmanında antrenörler yönetiminde düz koşu yapan Sarı-lacivertlilerde çalışmaya, yeni transferler Slovak Posavec ile Ceyhun'un yanısıra geçtiğimiz yıl başka takımlarda kiralık oynayan Zafer ve Birol da katıldı. Uçakları rötar yapan Kamerunlu Bebbe ve Brezilyalı Jean Batista ilk çalışmaya yetişemezken, Ankaragücü'nün yeni transferi Brezilyalı Andre Da Silva'nın ise Çarşamba günü Ankara'ya gelmesi bekleniyor. 

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, 2006-07 sezonunun çok zor geçeceğini tahmin ettiklerini belirterek, bunun için dikkatli davrandıklarını kaydetti. Yeni sezonda takıma bazı takviyeler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Aydın, teknik direktör ve bir forvet oyuncusu arayışlarının sürdüğünü belirtti. 

48 saat içinde yeni hocanın isminin netleşeceğini de belirten Başkan Aydın, iyi bir Ankaragücü hazırlamaya çalıştıklarını bildirdi. Cemal Aydın, gazetecilerin sorusu üzerine, teknik direktör adayları arasında Arjantinli Oscar Lopez'in de bulunduğunu sözlerine ekledi.
Ankaragücü Kulübü Menajeri Hakan Kutlu ise, yeni sezonda takımı layık olduğu yere getirmek için çaba göstereceklerini belirterek, teknik direktörsüz sezon açmalarının handikap olmadığını ifade etti. 

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Ceyhun da, yeni sezonda tüm takımlara başarılı, kazasız belasız bir sezon diledi. Ceyhun, bir soru üzerine, futbol hayatında ilk kez hocasız bir sezon açılışı yaşadığını vurgulayarak, "Ama sorun değil, yönetimin en kısa sürede iyi bir hoca ile anlaşacağına eminim" diye konuştu. 

Ankaragücü'nde sakatlığı devam eden Okan Koç ise, yeni sezonda şanssız günleri geride bırakıp eski günlerine dönmek istediğini ifade ederek, "Bakmakla yükümlü olduğum insan sayısı arttı. Çok hırslıyım, bu sezon çok başarılı olacağım" dedi.
.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 22:18:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şahin IP: 85.107.242.xxx Tarih : 2.01.2007 14:01:26
ne güzel bi ankaragücümüzün çıkışı vardı ne vardıda hikmet hocamızı yolladınız neyinize güvendiniz de yolladınız anlayamadım bu ankaragücü daha çıkış tutmaz ama hayırlısı biz sonuna kadar takımımızın arkasındayız allah yardımcımız olsun (gururluyuz güçlüyüz ankaragüçlüyüz.!) eyvallah a.e.ol saygılar gülverenli_Ş@GO BABA BY BY......!