3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü maça hazır

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında lider Sivasspor'u ağırlayacak olan Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan son antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik amaçlı çift kale maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise orta saha ve hücum oyuncuları şut çalışması yaptı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Antonio De Nigris ve İlkem katılmadı. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Hakan Kutlu, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Ligdeki durumumuza baktığımız zaman sıkıntılı bir durumdayız. İki takım için de çok önemli bir maç. Sivasspor şampiyonluğa, biz ise alt sıralardan kurtulmaya oynuyoruz. Sivasspor maçından 3 puan alarak, sıkıntılı bölgeden çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Sarı-lacivertli futbolcular Elyasa Süme ve Kerem Şeras ise, yakaladıkları iyi bir çıkışın ardından Gençlerbirliği'ne mağlup olduklarını hatırlatarak, yeni bir çıkışı Sivasspor maçıyla yakalamak istediklerini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 12:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?