3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü Sivasspor'u ağırlayacak

Ankaragücü, Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında lider Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde üst üste 3 maç kazandıktan sonra Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olan Ankaragücü, sahasında ağırlayacağı lider Sivasspor'u yenerek rahat bir nefes almak istiyor.

Hazırlıklarını teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde sürdüren Sarı-lacivertli ekipte golcü oyuncu De Nigris sakatlığı nedeniyle zorlu Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

Ceyhun, Elyasa ve De Santos'un da sakatlıkları bulunuyor. Kerem ve Barbaros'un ise bu hafta sonunda forma giyebilecek olması ise teknik ekibin yüzünü güldürüyor.Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, iki takım için de önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "İki takım da sahaya galibiyet için çıkacak. Sivasspor'un şampiyonluk yarışı, bizim ise bulunduğumuz yerden çıkmak için şiddetle 3 puana ihtiyacımız var. Kazanmak için herşeyi yapacağız. İnşallah seyircimizin de desteğiyle Sivasspor'u puansız göndeririz" diye konuştu.

Takım içinde bazı sıkıntılar nedeniyle motivasyonu sağlamakta zorluk çektiklerini ifade eden Hakan Kutlu, "Takımda futbolcuların bazı sıkıntıları var. Bu sıkıntıların aşılması lazım. Bu sıkıntılar motivasyonumuzu olumsuz etkiliyor. Motivasyonu sağladığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?