3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü şov yaptı

Eskişehir ve Graz sınavlarında seri bozan Aslan, Ankara deplasmanında son 5 dakikada yıkıldı...

MAÇTAN DAKİKALAR

Ve Galatasaray, Ankara deplasmanından 3-0 ayrılarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı...

89-GOOOOOOLLL... GOOOOOOOOOOLLL GOOOOOOLLL...
Hürriyet Ankaragücü'nü 3-0 öne geçirdi..

87-GOOOOOOOOLLLLLLL... GOOOOOOOLLLLLLLL....
Emre Aygün Ankaragücü'nü 2-0 öne geçirdi.

84-GOOOOOOOOOOLLLLLLL... GOOOOLLLLL... GOOOOOOLLLL
Ankaragücü Mehmet Çakır'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.


79-Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Aydın Giren oyuncu 14 numarayla Mehmet Topal

76-Galatasaray atağında Kewell sol kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi, içeriye çevirdi, Nonda penaltı noktası üzerinde gelişine vurdu ama top kaleci Serkan'da kaldı.

71-Ankaragücü atağında Ceyhun çalımlara ceza sahasına girdi, Servet topu almak istedi, Ceyhun bir kez daha topla buluştu, kaleye doğru vurdu ama top Servet'ten kornere çıktı.

70-Ankaragücü'nde Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Metin Akan , Giren oyuncu 77 numarayla Mehmet Çakır

68-Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 15 numarayla Baros Giren oyuncu 20 numarayla Nonda

67-Ankaragücü gole çok yaklaştı. Ceyhun çalımlarla ceza sahasına doğru ilerledi, içeriye pasını verdi, Semavi topla buluştu, kaleciyle karşı karşıya şutunu vurdu ama top üst direkten geri geldi.

66-Ankaragücü'nde Ediz, rakibine yaptığı hareketten ötürü sarı kart gördü

64-Ankaragücü atağında Metin ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Leo Franco'da kaldı.

62-Galatasaray'da Elano'nun yerine Kewell girdi.

60-Galatasaray'dan Mustafa Sarp, rakibine yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü

55-Ankaragücü gole çok yaklaştı. Ediz savunmanın arkasına pasını attı, Metin ceza sahası önünde topla buluştu, kaleciyle karşı karşıya aşırtma bir vuruş yaptı ama top üstten auta çıktı.

54-Ankaragücü atağında Hürriyet ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

52-Galatasaray gole çok yaklaştı. Aydın sağ kanattan ceza sahasına girdi, topu içeriye çevirdi Baros müsait pozisyonda penaltı noktası üzerinde gelişine çok sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

48-Ankaragücü atağında Ceyhun çalımlarla ceza sahasına girdi, şutunu vurdu ama kaleci Loe Franco son anda topu saha içine çeldi.

40-Ankaragücü'nde Murat Duruer sol kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine doğru ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

39-Galatasaray atağında Elano sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Baros yükseldi kafayı vurdu ama top savunmada Risp'e çarparak kornere çıktı.

38-Galatasaray atağında Elano sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Baros yükseldi kafayı vurdu ama top savunmada Risp'e çarparak kornere çıktı.

26-Galatasaray gole çok yaklaştı. Uğur, Aydın'la duvar paslaşması yaparak ceza sahasına girdi, Uğur kaleciyle karşı karşıya şutunu vurdu ama top direğe çarparak auta çıkı.

25-Galatasaray'da Elano sol çaprazdan serbest vuruşu kullandı, direk kaleye çok sert vurdu ama kaleci Serkan son anda topu üstten kornere çeldi.

22-Galatasaray'da Arda sağ kanattan korneri kullandı, arka direğe ortaladı, Aydın kafayla indirdi ama top doğrudan uzak kale direği yanından auta çıktı.

19-Ankaragücü atağında Barboros ceza sahası önünde topla buluştu, içeriye pas vermek istedi ama savunma son anda ayak koyarak topu kazandı.

11-Galatasaray atağında Arda ceza sahası dışından yerden sert vurdu ama top kaleci Serkan'da kaldı.

7-Galatasaray atağında Baros ceza sahası önünde topla buluştu, kaleye şutunu vurdu ama kaleci Serkan son anda topu saha içine çeldi.

4-Ankaragücü atağında Metin ceza sahası içinde sağ korner çizgisi yanından topu içeriye çevirdi, Hürriyet gelişine vurdu ama top üstten auta çıktı.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2009 Pazar 18:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?