3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü topbaşı yaptı

Ankaragücü, 2009-2010 futbol sezonu hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Beştepe'deki Gökçe Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcular, kondisyon çalışması yaptı. Antrenmanda futbolcuların hayli neşeli ve hırslı oldukları dikat çekti.

Teknik direktör Hikmet Karaman, 100. yıllarını kutlayacakları yeni sezonda önemli işler yapmak istediklerini belirterek, "İç transferde takımın iskeletini korumayı hedefliyorduk. Bunu yüzde 90 başardık. Geçen sezon son 9 haftada aldığımız puanları 34 haftaya bölersek ligde çok rahat ilk 4 ile 6 içerisinde yer alabileceğimizi görüyoruz. Takım iskeletini korumamız bu açıdan çok önemli. 100. yılımızda önemli işler yapmak istiyoruz. Takıma yeni katılacak oyuncularla birlikte daha güçlü, mücadele gücü yüksek bir takım olacağız. Yeni sezonda önemli işlere imza atacağız. Bunu için de gerekli takviyelerin yapılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Sarı-lacivertli futbolcu Murat Duruer ise, iyi bir sezon geçirmeyi dileyerek, "Geçen sezonki sıkıntıları yaşamayacağız. İyi bir hazırlık devresi geçirerek, geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları yeni sezonda yaşamak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Ceyhun Eriş de, kendileri açısından güzel bir sezon geçmesini dileyerek, "100. yılımızın olması nedeniyle daha güzel bir sezon olacağını düşünüyoruz. En azından geçen sezon yaşadığımız birçok maddi manevi sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Ankaragücü, yeni sezonda çok iyi yerlerde olacak. Bu konuda oldukça iddialıyım. 4-5 sezondur yaşadığı bu sıkıntıları yaşamayacak" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 19:55:31
Güncelleme :26 Haziran 2009 Cuma 19:58:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?