5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Ankaragücü'nde Hakan Kutlu dönemi

Ankaragücü'nde görevinden ayrılan teknik direktör Ziya Doğan'ın ardından Başkent temsilcisinin efsane futbolcusu Hakan Kutlu, teknik direktörlüğe getiriliyor.

Ankaragüçlü eski kaptanı Hakan Kutlu, kişisel facebook hesabına yazdığı mesajda, "Ankaragücümüzün Başkanı Sayın Sami Altınyuva'yla şu an itibariyle bir görüşmem olmuştur. Kendisi bana bir kaç antrenörle görüşüldüğünü bunlardan birinin de ben olduğumu söyledi. Bende kendisine hayırlısı olması ve diğer antrenör arkadaşlarla görüşüp en son benimle görüşülmesini, onlarla anlaşılırsa benim için bir sakıncası olmadığını, Ankaragücümüz için hayırlısı olmasını diledik. Şu an için durum bu" ifadelerini kullandı.

Hakan Kutlu'nun mesajını sana ortamda olumlu karşılayan bazı Ankaragüçlü taraftalar ise, "Büyük kaptan düşürme bizi, düşmanlarımıza güldürme bizi","Eger düşeceksek seninle düşelim büyük kaptan"," Büyük kaptan gelecek, dertler bitecek" yorumunda bulundu.

KARİYERİNİ ANKARAGÜCÜ'NDE GEÇİRDİ

1992-93 sezonunda Ankaragücü 'nde profesyonel futbolcu olan ve tüm kariyerini bu kulüpte geçiren Hakan Kutlu, 2006-2007 sezonunda takım kaptanı olarak Sarı-lacivertli ekipte futbolu bıraktı.

Hakan Kutlu, 2007-2008 sezonunda teknik direktör olarak, ligde ve kupada toplam 37 resmi maçta Ankaragücü'nün başında sahaya çıktı. Bu maçlarda 11 galibiyet ve 16 mağlubiyet alan Hakan Kutlu'nun talebeleri, 10 maçta ise eşitliği bozamadı. Ankaragücü, bu maçlarda 40 gol atarken, kalesinde 49 gol gördü

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2011 Çarşamba 14:51:45
Güncelleme :14 Aralık 2011 Çarşamba 14:55:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?