3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü'nde imza günü

Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, 4 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde düzenlenen imza töreninde Konyaspor'dan Cihan Haspolatlı ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Sarı-lacivertli ekip, Almanya'nın Arminia Bielefeld takımından 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Suat Baş ile Güney Afrika'nın Bidwest Wits takımından 24 yaşındaki Sosibo ve Golden Arrows takımından 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Senamela'yı da renklerine bağladı.

Kulüp Başkan Vekili Musa Demir, imza töreninde yaptığı açıklamada, transferlerin hem kulübe hem de futbolculara hayırlı olmasını diledi. Cihan'dan yüksek beklentiler içinde olduklarını belirten Demir, "Cihan, Ankaragücü'ne önemli bir değer katacaktır. Yeni transferlerimizin de katılımıyla Ankaragücü daha güçlü bir kadroya sahip olacak. Transferde biraz suskun kaldık. Bunun nedeni de Ankaraspor ile olası bir birleşmeydi. Ancak bu birleşme rafa kalktı. Ankaragücü artık önüne bakacak ve üst sıralarda olacak. 100. yılda şampiyon olmak istiyoruz. Ama maddi imkanlarımız da belli. Şampiyon olacaksanız bütçeniz en az 20-30 milyon dolar olması gerekiyor. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Hedefimiz ligi ilk 6 takım arasında bitirmek olacak" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu Cihan Haspolatlı ise, 100. yılını kutlayan Ankaragücü'nde oynayacağı için çok mutlu olduğunu belirterek, ''İyi bir kadroya sahibiz. Yapılacak transferle daha da güçleneceğiz. Biz futbolcuların konuşacağı yer sahadır. Bu transfer her iki tarafa da hayırlı olsun'' dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 16:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?