3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü'nde Karaman sesleri

Ankaragücü'nde mevcut teknik direktör Hakan Kutlu'nun yerine Hikmet Karaman'ın getirileceği öğrenildi.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Süper Lig'de son 3 maçını kaybederek küme düşme hattına giren Ankaragücü'nde teknik direktör değişikliğine gidiliyor. Sarı-lacivertli ekipte Hakan Kutlu'nun görevine son verileceği ve yerine Hikmet Karaman'ın getirileceği öğrenildi.

Ankaragücü'nde 26 Mart tarihinde yapılacak genel kurulda tek listeyle seçime girecek olan ve başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Cengiz Topel Yıldırım'ın Hiikmet Karaman ile bir görüşme yaptığı ve tarafların prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak İHA muhabirine açıklamada bulunan Hikmet Karaman, Ankaragücü ile görüştüklerini doğruluyarak, "Ankaragücü'nde başkanlığa gelecek olan Cengiz Topel Yıldırım ile bir ön görüşmemiz oldu. Ancak şu anda Ankaragücü'nü çalıştıran bir teknik adam var. Daha detaylı konuşmamız etik olmazdı. Ankaragücü'nde teknik adam boşluğu olursa yeniden görüşme yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

Ankaragücü yönetiminin Hakan Kutlu'ya aldığı kararı bugün tebliğ etmesinin beklenildiği ifade edildi. Geçtiğimiz sezon Hans Peter Briegel'in yerine Ankaragücü'nde göreve başlayan Hakan Kutlu, bu sezonun 7. haftası sonrasında görevden ayrılmıştı. Bu sezon içinde Ünal Karaman'ın istifasının ardından 14. hafta sonunda yeniden göreve başlayan Hakan Kutlu'nun 2. dönemi ise 10 maç sürmüş olacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 11:22:26
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 11:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?