3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü'ne yeni başkan

Ankaragücü yeni başkanını seçti

Ankaragücü'nde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda, başkanlığa Cengiz Topel Yıldırım seçildi. Cengiz Topel Yıldırım, Ankaragücü tarihinin 39. başkanı oldu.

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde yapılan ve tek liste halinde gidilen olağanüstü genel kurula, toplam 626 delegeden 124'ü katıldı. Cengiz Topel Yıldırım, delegelerin tamamının oyunu alarak, başkanlığa seçildi.

Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın, genel kurulda yaptığı konuşmada, sarı-lacivertli kulüpte görevin devamının öneminin altını çizerek, "Nöbet zamanı bitmiştir. Ben Serdar Özersin'e, Serdar da bayrağı Cengiz Topel Yıldırım'a devretti. Cengiz Topel Yıldırım ve yönetimi de eminim ki bizden aldığının üzerine koyarak devam edecektir. Bundan hiç şüphem yok. Tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ankaragücü'nün yeni başkanı Cengiz Topel Yıldırım ise, zor bir görevi aldıklarını ifade ederek, "Tüm camiaya hayırlı olsun. Şahsım ve yönetim kuruluna duyulan güvene minnettarız. Zor bir görev aldık. Layıkıyla yerine getireceğimize inancımız tam. Ankaragücü'ne hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Ankaragücü camiasından bize güvenin devam etmesini istiyoruz. Zor bir durumdayız. Bundan ancak kenetlenerek çıkabiliriz. Ankaragücü yönetimi olarak kimseye eğilip bükülmeyeceğiz. Biz sadece Ankaragücü ambleminin önünde eğiliriz" şeklinde konuştu.

Cengiz Topel Yıldırım başkanlığındaki Ankaragücü Yönetim Kurulu'nda şu isimler bulunuyor:
"Atilla Bedri Demir, Musa Demir, Fatih Mert, Abdullah Karaata, Ahmet Özbek, Osman Gençtürk, Alican Türkoğlu, Berkan Ulusoy, Hikmet Hancıoğlu, Kamuran Yazıcı, Ahmet Sarı, Sait Demirci, Celalettin Alkan, Osman Kısacık, Volkan Aşık, Selahattin Süleymanoğlu, Yetginer Erdoğan, Selahattin Türkvatan"

 

..
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 21:02:19
Güncelleme :26 Mart 2009 Perşembe 21:06:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sefa evcili IP: 88.252.137.xxx Tarih : 26.03.2009 23:16:02

SN; BAŞKAMIN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH 1981 RUHU GELİR ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN  HEDEF 17 PUAN SENEYE ŞANPİYON KOCAELİYİ SEVİYOZ AMA BİZDE ZORDAYIZ 2-0 ALIRIZ