4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankaralı Namık, dolandırıldığını iddia etti

Antalya'daki Feslikan Yaylası Şenlikleri'nde konser veren “Ankaralı Namık” lakaplı şarkıcı Namık Uğurlu, konseri için kendisine ödenmesi gereken 8 bin YTL'nin 4 bin YTL'sini alamadığını öne sürerek, organizatörü tarafından dolandırıldığını iddia etti.


Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yayla şenliklerinde geçtiğimiz cumartesi günü sahneye çıkan Ankaralı Namık, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne gelerek organizatörü Bilal Şengül'den şikayetçi oldu.

Polise yaptığı şikayetle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan, Namık Uğurlu, organizatörü Bilal Şengül ile konser için 8 bin YTL'ye sözlü anlaşma yaptığını söyledi.

Konser için Antalya'ya geldiğinde bin YTL aldığını, kalan 7 bin YTL'nin de konserinden önce kaldığı otelde Bilal Şengül tarafından kendisine verilmesini beklerken, parasının verilmediğini kaydeden Ankaralı Namık, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin organizatör şirkete ödeme yapmasına, şirketin de 8 bin YTL'yi Bilal Şengül'e vermesine rağmen Şengül'ün paranın 4 bin YTL'sini kendisine ödemediğini savundu.

Ankaralı Namık, konser için geldiği Antalya'daki bazı masraflarını da eşinin bileziklerini satarak karşıladığını dile getirerek “Paramı alamadım. Ekibimle birlikte mağdur oldum. Buna rağmen sevenlerimi üzmemek için Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü'nün de ricasıyla konserimi verdim. Organizatör Bilal Şengül ile son işimizdi. Beni dolandırdı. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.

Ankaralı Namık'ın iddialarıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğünce soruşturma başlatılırken, dolandırıcılık iddiası kapsamında organizatör Bilal Şengül'ün arandığı öğrenildi.


AA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2007 Salı 11:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus emre uçak IP: 85.108.239.xxx Tarih : 17.05.2008 16:24:17

abi seni çokk seviyorumm senden başka şarkı dinlemiyorumm uşaga nezaman gelcen gel burlarada abi yaa millet sazcı görsün şöylee hadi abi allaha emanet oll kendine ii bak