4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankaralı Namık: Başbakan bana komplo kurdu!

Ankaralı Namık olarak tanınan ve bağımsız milletvekili adaylığına soyunan türkücü Namık Uğurlu gözaltına alındı.

Bir bayanın kendisini alıkoyduğu ve darp ettiği iddiasıyla polise başvurması üzerine gözaltına alınan Namık Uğurlu, Başbakan'ın kendisine komplo düzenlediğini iddia etti.


Alınan bilgiye göre, S.S.D. (18) adlı bayan akşam saatlerinde Yıldızevler Polis Karakolu'na giderek, türkücü Ankaralı Namık tarafından 5 gündür alıkonulduğunu ve darp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, Namık Uğurlu'nun gidebileceği yerleri gözlem altına aldı. Kısa süre sonra ofisinde polis ekiplerince yakalanan Uğurlu, ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Uğurlu, kendisinden şikayetçi olan S.S.D.'nin kendisini dövdüğünü iddia etti.

Bunun üzerine Ankaralı Namık ve S.S.D, Ankara Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Yapılan muayenede kolunda incinme olduğu tespit edilen Namık Uğurlu'nun kolu sargıya alındı. S.S.D'nin yüzünde de darp izlerine rastlandı. Ankara Numune Hastanesi'nde ilk tedavisi yapılan Uğurlu, buradan Keçiören Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.


Polis eşliğinde muayenesi yapılan Uğurlu, Adli Tıp çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gazetecileri doğru haber yapmamakla itham eden Uğurlu, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bana komplo düzenledi. Bunlar Başbakan'ın komploları" iddiasında bulundu.
Polis ekiplerince zor sakinleştirilen Uğurlu, polis otosundan basın mensuplarına bağırarak, "Ben bu ülkeye Başbakan olacağım" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 12:31:56
Güncelleme :13 Temmuz 2007 Cuma 16:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dadaş özkan IP: 85.98.85.xxx Tarih : 7.01.2008 19:42:04

slm namık sana ben cok kırgınım bı konya bölgesınde yakasinek beldesıne konsere geldın ben sana hoş geldin demek için yanına geldim sen ise kardesım ve bana küfür edercesıne tekrar dönüp içerı gırdın neyse halıyle sen büyük adamsın biz gibilerle muhattap olmassın bız senın kadar havalarda yükseklerde deiliz BİZ ADAMIZZZZZZZZZZ AKŞEHİRLİ ÖZKAN.para seni bozmuş uğurluuuuuuuu.