4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankaralı Namık gözaltında

Ankara'dan bağımsız milletvekili adayı olan şarkıcı Namık Uğurlu, ev yaptırdığı bir müteahhidi ölümle tehdit ettiği iddiasıyla göz altına alındı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Çankaya Yıldızevler mahallesinde bir müteahhitle daire yaptırmak üzere anlaşma yapan Ankaralı Namık olarak tanınan şarkıcı Namık Uğurlu, müteahhit Mehmet O. ile anlaşmazlığa düştü. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçeyle başvuran müteahhit Mehmet O., Namık Uğurlu'nun kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia etti.

Şikayet üzerine, Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Yıldızevler Karakolu tarafından gözaltına alınan Uğurlu, müteahhidin yaptıkları anlaşmaya uymadığını, evi kendi üzerine değil, dayısının üzerine yaptığı için kızdığını ancak herhangi bir tehditte bulunmadığını iddia etti.

Yaklaşık 10 gün önce arabasında kokain bulunduğu iddiasıyla Ankara Narkotik Büro Amirliğinde sorgulanan Namık Uğurlu, bu olaydan kısa bir süre sonra da iki kadına "darp ve tehdit" iddiasıyla Yıldızevler Karakolu tarafından gözaltına alınmıştı.

Uğurlu hakkında ayrıca sahte plaka kullanma ve dolandırıcılık iddiasıyla da Yıldızevler Karakolunca soruşturma yapılmıştı.



aa
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 16:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?