4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankaralılar, trafiğe dikkat !

Ankara Büyükşehir Belediyesi Trafik İşleri Dairesi Başkanlığı, kanalizasyon çalışmaları nedeniyle Dikmen Caddesi'nin Dikmen'e çıkış yönü, Ayrancı Girişi Ömür Sokak ile Emniyet Genel Müdürlüğü bitimindeki Selimiye Caddesi arasındaki bölümünün trafiğe kapatılacağını bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dikmen Caddesi'nin Ayrancı Pazarı önünden geçen Dikmen'e çıkış bölümü, kanalizasyon çalışmaları nedeniyle 25 Ağustos Cumartesi günü saat 23.30 itibariyle taşıt trafiğine kapatılacak.

ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Dikmen Caddesi'nin Ayrancı girişi Ömür Sokak başlangıcı ile Selimiye Caddesi arasındaki kalan bölümünde Dikmen'e gidiş yönü, pis su ve yağmur suyu kanal çalışması yapılacak olması nedeniyle söz konusu yol kesimi çalışmalar tamamlanana kadar taşıt trafiğine kapatılacak.

Buna göre, Bakanlık yönünden Dikmen'e gidecek olanlar, Atatürk Bulvarı, Nevzat Tandoğan Caddesi, Güvenlik Caddesi, Mesnevi sokağı takip edip Polisevi kavşağından sola dönerek Dikmen Caddesi'ne ulaşabilecekler.

Bahçeli ve Emek yönünden gelip Dikmen'e gidecek olan sürücüler ise İnönü Bulvarı, Türkocağı Caddesi ve Çetin Emeç Bulvarı'nı kullanarak Dikmen Caddesi'ne çıkabilecekler.

Toplu taşım araçları ise Dikmen Caddesi, Ömür Sokak, Hoşdere Caddesi ve Selimiye Caddesi'ni takiben Dikmen Caddesi'ne ulaşabilecekler.

VATAN
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 17:58:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?