4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankaralılar değil, Gökçek tatile çıksın!

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, “Ankaralılar tatile çıksın” önerisine sert tepki gösterdi.


Karayalçın, Ankara’da yaşanan su sorunu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, “Ankaralılar tatile çıksın” önerisini eleştiren Karayalçın, “Sayın Gökçek’in, su sorununun çözümü için okulların geç açılması önerisinin yanı sıra, bu kez de Ankaralılara tatile çıkmalarını söylemesi artık işin trajikomik bir duruma geldiğini göstermektedir” dedi. Karayalçın, şöyle dedi:

“Sayın Gökçek, bu açıklamalarıyla, Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetiminin çöktüğünü adeta ilan ve itiraf etmektedir. Gelinen aşamada öyle anlaşılıyor ki, su sorununun ve öteki sorunların çözümü için Ankaralıların değil de sayın Gökçek’in tatile çıkması ve bunun olabildiğince uzun tutulması daha ucuz, daha sonuç alıcı ve daha hayırlı olacaktır.”

ANKA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2007 Cuma 14:05:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
K. Mükremin BARUT IP: 85.99.4.xxx Tarih : 5.08.2007 21:15:37
İYİ BİR BELEDİYECİYDİN AMA HIRSINA YENİLDİN. "MASKELİ LEYDİ" KİTABINDA BAŞBAKAN YARDIMCISI OLDUĞUN DÖNEMDE TANSU HANIM'A KAPI KULLUĞU YAPTIĞIN YAZAR. DAHASI KOSKOCA SHP'Yİ BAYKALIN O GÜNKİ MARJİNAL CHP'SİNE EKLEMLEDİN. ŞİMDİ MELİH GÖKÇEK ANKARALILARA EZA YAPIYOR. O MAKAMLARI SEN VE BAYKALIN HATALARI YÜZÜNDEN GÖKÇEK'E KAPTIRDIK. ŞİMDİ UZAKLARDAN DÜRBÜNLE SEYRETMEKTEN BAŞKA ŞANSIN KALMADIĞI MAKAMLAR İÇİN KONUŞ. İÇİNİ BOŞALTIRSIN. KONUŞ, KONUŞ AMA KONUŞTUKLARIN KİMSENİN İŞİNE YARAMAYACAK. K. Mükremin BARUT 05 Ağustos 2007