3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaraspor galibiyete kilitlendi

Ankaraspor'un golcü futbolcusu Mehmet Çakır, yarın oynayacakları Konyaspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Golcü futbolcu Mehmet Çakır, Altay'ı yenerek Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalmalarının lig öncesi kendileri adına büyük moral olduğunu söyleyerek, "İki hafta Antalya'da kamp yaptık. Açıkçası bu kamp tam olarak istediğimiz gibi gitmedi. Ekibimizde birçok sakat arkadaşımız vardı. Toplu halde istediğimiz gibi çalışamadık. Sadece 3-4 gün birlikte çalışabildik. Daha sonra burada Kayserispor ile kupa maçı oynadık. O maçta iyi oynamamıza rağmen iki hatalı pozisyonumuzdan dolayı gol yedik. Ama daha sonra Kuşadası'na gittik ve orada daha iyi çalıştık. Daha sonra Altay'ı yenerek Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldik. Bu, bizim için lig öncesi çok büyük bir moral oldu. İnşallah bu hafta da, ilk yarıdaki çıkışımızı devam ettirebilmek için Konyaspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İyi bir takım olduğumuza inanıyorum ve inşallah bu maçı da kazanacağız" dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Denizlispor ile eşleşmeleriyle ilgili olarak ise Mehmet Çakır, "Türkiye Kupası'nda da şu anda sadece 8 takım kaldı. Hepsi de çeyrek finali hak ederek geldiler. Önemli olan kurada hangi takımla eşleştiğimiz değil, o günün şartlarında hangi takımın konsantrasyonu daha iyi olursa o kazanacaktır. Bizim için de çok fazla fark etmiyordu zaten hangi takımla eşleştiğimiz. Biz inşallah kupada finale kadar gideceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 14:07:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?