3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaraspor'a Çek yıldız

Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaraspor, Çek Cumhuriyeti takımlarından Slavia Prag'ın kaptanı Erich Brabec'i kadrosuna kattı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre Ankaraspor, kadrosunu Çek bir futbolcuyla güçlendiriyor. Başkent temsilcisi Slavia Prag'da forma giyen savunma oyuncusu Erich Brabec ile anlaşmaya vardı. 32 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde Ankara'ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. Brabec ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek, "Transferlerimiz sürecek. Eksiklik hissetiğimiz mevkilere hocamızın görüşleri doğrultusunda nokta transferler yapacağı. Çek Cumhuriyetinin şampiyon olmuş takımın kaptanını aldık Tecrübesiyle savunmamazı toparlayacak. Üstelik Türkiye'nin de yabancısı değil" dedi.

Erich Brabec, 2004-2005 sezonunda Kayserispor formasını giymişti. Çek Milli Takımı'nda da forma giyen ve 7 kez UEFA Kupası'nda oynayan tecrübeli oyuncuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 3 yıllık anlaşmaya varıldı. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Çek Cumhuriyeti'nde yılın en iyi defans oyuncusu seçilmişti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 11:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?