3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaraspor'dan Kulüpler Birliği'ne tepki

Ankaraspor Kulübü, yaşadıkları sıkıntılı süreçte kendilerine destek olmayan Kulüpler Birliği Vakfı'na tepki göstererek, 15 günlük süreçte maksatlı olarak yalnız bırakıldıklarını bildirdi.

Ankaraspor Kulübü, yaptığı açıklamayla Kulüpler Birliği Vakfı'na tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, bugün toplanacak olan birliğin, gündeminin 'Ankaraspor gibi' gösterildiği ifade edildi.

Birliğin, Ankaraspor ile ilgili toplanmadığının altı çizilen açıklamada Kulüpler Birliği'nin bugünkü toplantıda Süper Lig'in ilk 4 haftasını değerlendireceği ve Türk futboluyla ilgili görüşme yapacağı bildirildi.

Açıklamada, "Kulüpler Birliği'nin bugünkü toplantısı bizimle ilgili değildir. Bunu tarafımıza birlik tarafından gönderilen davet yazısından da net bir şekilde anlayabiliyoruz. Ankaraspor, 15 günlük süreç içinde maksatlı olarak yalnız bırakılmıştır. Bugün yapılacak toplantının, bizimle ilgili hukuki sürecin son gününe denk getirilmesini, 'Kulüpler Birliği'nin pişmanlığı' olarak değerlendiriyoruz. Kulüpler Birliği, birlik içinde hareket eden değil, kişisel menfaatler uğruna hareket eden bir kurum haline geldi. Kulüpler Birliği Vakfı üyelerinin de artık birliğin güvenini kendi içlerinde sorguladıklarını biliyoruz" ifadelerine yer verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 13:55:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?