5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

AnkiRockFest 2011 hızlı başladı

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık AnkiRockFest'te yeni bir festival alanı müjdesi verdi.

Çankaya Belediyesi'nin katkılarıyla Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Türkiye'nin tek yerli rock organizasyonu AnkiRockFest 2011 atıştıran yağmura rağmen hızlı başladı.

Önceden ilan edilen merkezlerden kalkan servislerle gelip alanı dolduran her yaştan genç, Kusursuz Hata grubu ile başlayıp Mehmet Eti, None Shall Return, Narkoz, Rema (Gürcistan) Karakedi, Umut Kuzey, Pilli Bebek, Gun Barrel (Almanya) grupları ile devam edip Babazula ve Kurban ile sona eren konserde müzikle ısındılar.

İlk gün konser veren grupların solistleri konser sırasında müziğe, özellikle rock müziğe verilen desteklerden dolayı Çankaya Belediyesi'ne ve düzenlemeye emeği geçenlere teşekkür ederken sahne aralarında lunaparkta eğlenen izleyiciler birinci gün organizasyona tam not verdiler.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve beraberindekiler konser alanını ziyaret ederek stand kuran kurum ve kuruluşların görevlileri ile sohbetin ardından gençlerin arasında konseri izlediler. Tanık, festival düzenleme komitesiyle yaptığı sohbette Çukurambar bölgesinde inşası süren Çansera Kent Bahçesi'nde yapılacak olan festival alanının önümüzdeki yıla, 5. AnkiRockFest'e yetiştirileceği müjdesini verdi.

Sahne arkasında sanatçılarla buluşan Tanık, Ankara'nın eski rock gruplarından Pilli Bebek'ten Cem Kısmet ve Almanya'dan gelen Gun Barrel grubu üyeleriyle sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2011 Cumartesi 17:18:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?