5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Anne-babasını ölümden kurtardı

ANNE VE BABAYI ÖLÜMDEN OĞULLARI KURTARDI

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anne ve babasını baygın vazitte görerek zehirlendiklerini anlayan evin oğlu ailesini ölümden kurtardı. Zehirlenme olayı nedeniyle doğalgaz ekipleri özel aletlerle binada kaçak aradı.

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle'de gece saatlerinde meydana gelen olayda, Demetevler 407. Cadde'deki Ocak Apartmanı'nda ikamet eden Serdar Kılıç, evin içerisinden gelen kokuyu fark ederek uykusundan uyandı.

Bu sırada evde bulunan babası Muhtalip Kılıç ve annesi Aynur Kılıç'ın yanına giden Serdar Kılıç, anne ve babasının baygın vaziyette yattığını görerek zehirlendiklerini fark etti. Sağlık ekiplerine haber veren Serdar Kılıç yakınlarını da arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri karbonmonoksit gazından zehirlenen Kılıç ailesinin ilk tedavilerini burada gerçekleştirdi.

Haberi alarak olay yerine gelen Kılıç ailesinin yakınları büyük panik yaşarken, Ocak Apartmanı'na gelen doğalgaz ekipleri ellerindeki özel aletlerle kaçak aradı. Zehirlenme olayı nedeniyle bina içerisinde bulunan vatandaşlar da dışarı çıkarak olayı korku dolu gözlerle izlediler.

Karbonmonoksit gazından zehirlen ve durumlarının iyi olduğu öğrenilen baba Kılıç, Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken anne Kılıç ise Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Dikkati sayesinde anne ve babasını ölümden kurtaran Serdar Kılıç ise Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaçağın bulunduğu daire içerisinde inceleme yapan doğalgaz ekipleri, hava giriş çıkışını sağlayan ventilasyon sisteminin bulunmadığını tespit etti.

ANNE VE BABAYI ÖLÜMDEN OĞULLARI KURTARDI
ANNE VE BABAYI ÖLÜMDEN OĞULLARI KURTARDI
ANNE VE BABAYI ÖLÜMDEN OĞULLARI KURTARDI
ANNE VE BABAYI ÖLÜMDEN OĞULLARI KURTARDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2011 Salı 09:10:03
Güncelleme :25 Ocak 2011 Salı 09:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?