5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Araç filosuna 11 yeni araç

Ankara'nın Mamak ilçe Belediyesi, ulaşım ve hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek, araç filosunu güçlendirdi.

Belediye hizmetlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla 2011 yılında alınan 40 yeni araca, 11 yeni araç daha eklendi.

Arazi yapısı zor olan Mamak'ta yeni alınan araçlarla güzel hizmetler sunulacağını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, projelerin birer birer hayata geçtiğini ve Mamak'a çok güzel hizmetler sunacaklarını belirtti. Akgül, "Hizmetlerimizin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için araç filomuzu genişlettik. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla 6 adet kamyonet olmak üzere toplam 11 adet araç daha alınmıştır. Güçlenen araç filomuzla gerek yol açımlarımız, asfalt çalışmalarımız gerekse alt yapı hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Mamak gibi arazi yapısı zor olan bölgede vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunacağız. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet süreci diliyorum" dedi.

2011 yılında 1 adet ekskavatör, 3 adet kamyonet, 10 adet damperli kamyon, 2 adet asfalt robotu, 3 adet 6 metrekarelik damperli kamyon, 1 adet minibüs, 1 adet 12 metre yükselebilen teleskopik platform, 3 adet yükleyici iş makinesi, 1 adet catarpiller, 1 adet mini yükleyici, 2 tane asfalt silindiri, bir adet greyder gibi iş makineleri ve ulaşım araçları alarak 40 aracı filosuna dahil eden Mamak Belediyesi, yeni aldığı 11 araçla gücüne güç kattı.

Belediye 24 adet çöp kamyonu, 2 adet 9 tonluk su tankeri, 2 monoblok süpürge, 2 süpürge, 4 tonluk akaryakıt tankeri ve 1 çekici kurtarıcı olmak üzere toplamda 32 aracı daha filoya dahil etmeyi hedefliyor.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2011 Salı 18:31:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?