3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Armada Auto-Moto Show açıldı

Ankara otomobil fuarı Armada Auto-Moto Show açıldı.

Armada Alışveriş Merkezi otoparkında düzenlenen ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın açılışını yaptığı fuar renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Fuar açılışında motosikletçiler akrobasi gösterileri yaparken Ankara Capoeira Derneği dansçıları çevik dansları ile izleyenleri büyüledi.

Fuarın açılış kurdelesini ve pastayı kesen Yenimahalle Başkan Yaşar, "Umuyorum ki kazancınız da bu pasta gibi tatlı olur. Tatlı karlar getirir. Bu fuar Ankara'ya canlılık kazandıracaktır, dilerim fuarlar sıklıkla açılır. Böylesine güzel bir fuarı tüm Ankaralıların gelip görmesi gerekir" dedi.

Son model arabaların yanı sıra klasik arabaların da sergilendiği fuarda doğa dostu arabalar büyük ilgi gördü. Gazi, Ankara ve Atılım Üniversitesi öğrencileri de kendi imkanlarıyla yaptıkları doğa dostu güneş enerjili ve hidrojenle çalışan araçlarını fuarda sergilediler.

Öğrencilerin araçlarına Ankaralılar büyük ilgi gösterdi ve bilgi aldı. Ayrıca motosikletler de Ankaralıların ilgi odağı oldu. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 60'tan fazla firmanın katıldığı fuar 24 Mayıs tarihine kadar Başkentliler
tarafından gezilebilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 15:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?