5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Aşk engel tanımadı

AŞK ENGEL TANIMADI

Ankara'da ebru kursunda tanışan engelli iki gencin engel tanımayan sevgileri, evlilikle mutlu sona ulaştı.

Ebru kursunda tanışan Güldane Sarıkaya (21) ile Ramazan Çelik (28) Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın kıydığı nikahla hayatlarını birleştirdi.

Genç aşıklar 'Evet' cevaplarını Başkan Yardımcısı Şenol Balaban, Engelliler Birimi Sorumlusu Selçuk Koçak ve Teftiş Kurulu Müdürü Bekir Erdoğmuş'un şahitliğinde verdi. Çiçeği burnunda çift, nikah cüzdanlarını ise Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Şenol Balaban'ın elinden aldı. Çift, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan arkadaşlarına da teşekkürlerini iletti.

Damadın ailesi evliliği onaylarken gelinin ailesi bu evliliği onaylamayınca genç çift çareyi kaçmakta buldu. Yenimahalle Belediyesi'ne gelerek evlenmek istediklerini söylediler. Bunun ikinci kaçışları olduğunu belirten çift, "Onlarda bizim sevgimizi anlayacak. Ve bize sahip çıkacaklar" dedi. Evlenmenin engelli olmaktan daha zor olduğunu söyleyen çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Yenimahalle Belediyesi'nde düzenlenen nikah töreniyle dünya evine giren engelli çift, aşkın engel tanımayacağını gösterdi. 5 aylıkken geçirdiği ateşli bir hastalık sonucu vücudunun sol tarafında felç oluşan Güldane'ye omurilik felçli Ramazan'ın büyük aşkı tüm misafirleri duygulandırdı. Sevdiğine 'kıymetlim' diyen Ramazan, "O benim en kıymetlim. Onu her şeyden çok seviyorum" diye konuştu.

Genç çifte sonsuz mutluluk dileyen Başkan Fethi Yaşar, "Umarım bu kadar engel aşan sevginiz bir ömür boyu sürer. Birbirinize kaçacak kadar büyük olan bu sevginizi koruyun. Aileniz başta olmak üzere tüm sevdiklerinizle aşkınızı paylaşın" diye konuştu.

Nikahta keramet olduğunu söyleyen Başkan Yaşar, "Ailelerinizin de elini öperek onaylarını alın. Onlarda sizin bu mutluluğunuza şahit olsunlar" dedi.

AŞK ENGEL TANIMADI
AŞK ENGEL TANIMADI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2011 Pazar 12:51:05
Güncelleme :10 Ocak 2011 Pazartesi 09:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?