5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Askeri servis aracı kaza yaptı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde askeri personeli taşıyan servis aracının sis ve buzlanma nedeniyle şarampole yuvarlanması sonucu aralarında 1 çocuk ve 10 askerinde bulunduğu 36 kişi yaralandı. 

Ankara'dan Gölbaşı Bayrak Garnizonu'na askeri ve sivil personel taşıyan servis aracı, Haymana kara yolunun 10. kilometresinde sis ve yoldaki buzlanma nedeniyle şarampole devrildi. Kazada, 1 çocuk ile 25 sivil memur ve işçinin yanı sıra 10 askeri personelin de bulunduğu 36 kişi yaralandı. Yaralılar, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA), Gazi ve Jandarma Hastanelerine sevk edilerek, tedavi altına alındı.
Yetkililer, yaralıların durumunun iyi olduğunu bildirdi.

AYNI BÖLGEDE 2 KAZA DAHA

Bu arada yaralılara yardım etmek için duran Ayhan Okman yönetimindeki 06 DSC 47 plakalı otomobile, Necdet Kazan'ın kullandığı 06 EST 29 plakalı araç çarptı. Kaza sonucu araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan Ankara istikametine gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 DRD 31 plakalı ekmek dağıtım aracı da sis ve buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak, şarampole yuvarlandı. Kazayı araç sürücüsü yara almadan atlatırken, araçta maddi oluştu.

Kazalar nedeniyle Gölbaşı-Haymana kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

AA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2006 Perşembe 12:39:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?