5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

ASKİ'den geliyoruz deyip dolandırdılar

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Necati Özdemir, ASKİ'nin adını kullanan bazı kişilerin, kapı kapı dolaşarak abonelerin kimlik bilgilerini topladıklarını tespit ettiklerini bildirerek, Ankaralılar'ı uyardı. 

Bir dolandırıcılık olayıyla karşı karşıya olduklarını söyleyen Özdemir, bu kişilerle karşılaşan başkentlilerin, hiç vakit geçirmeden polise başvurmalarını istedi. Özdemir, son günlerde bazı kişilerin "Biz ASKİ Genel Müdürlüğü'nden geliyoruz" diyerek abonelerin kimlik bilgilerini sorduğu yolunda ihbarlar aldıklarını belirterek, ASKİ'nin böyle bir çalışmasının söz konusu olmadığını söyledi. Özdemir, başkentlilerin, ASKİ'nin adını kullanan bu art niyetli kişilere karşı dikkatli olmalarını ve tanımadıkları bu kişilere kesinlikle bilgi vermemeleri gerektiğini söyledi. 

Özdemir vatandaşların mağdur olmaması için bu kişilerin kimlik bilgilerini alarak en yakın Polis Karakolu'na, "155 Polis İmdat" hattına veya ASKİ'nin 185 no'lu telefonuna bildirmelerini istedi.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 11:19:27
Güncelleme :13 Haziran 2006 Salı 11:42:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?