3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

ASO'da seçim heyecanı

Ankara Sanayi Odası'nın (ASO) meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçimlerin birinci aşaması bugün başladı.

Ankara Sanayi Odası'nda mevcut 31 meslek grubuna ait seçme ve seçilme niteliğine haiz hakiki ve hükmi şahıs üyeleri bugün kendi meslek gruplarının komite ve meclis üyelerini belirlemek için sandık başına gitti.

Meslek komitesi ile meclis üyeliği seçimleri için 31 sandıkta oy kullanılmaya başlandı. Oy verme işlemi 09.00-17.00 saatleri arasında gizli oy ve açık tasnif esaslarına göre yapıldı. 81'i meclis üyesi olmak üzere toplam 193 komite üyesinin belirlendiği seçimlerde Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir oyunu 21 numaralı sandıkta kullandı.

Seçimle belirlenen 81 meclis üyesi, Ankara Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı ile yönetim kurulu üyelerini, disiplin kurulu ve TOBB genel kurul delegelerini seçecek.
Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, seçimlerin oldukça demokratik bir zeminde gerçekleştiğini belirterek, tüm camiaya hayırlı olması temennisinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 18:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?