4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ateş düştüğü yeri yaktı!

Siirt'te bölücü terör örgütünün döşediği mayının patlaması sonucunda şehit olan Jandarma Komando Er Kadir Yalçın'ın Ankara'daki ailesi acılara boğuldu. 

Siirt'te şehit olan Jandarma Komando Er Yalçın'ın Mamak'taki evinde anne ve babası Hasan ve Meryem Yalçın ile 4 kardeşi acıya boğuldu. Acı haberi duyan yakınları Yalçın ailesine teselli vermeye çalıştı. Kadir Yalçın'ın nişanlısı amca kızı Sibel Yalçın da nişanlısını kaybetmenin acısı içinde gözyaşlarına boğuldu. 

Anne Meryem Yalçın, oğlunun elbiselerini isterken "Düğün yapacaktık" diye ağlaması yürekleri burktu. Kadir Yalçın'ın nişanlısı Sibel Yalçın ile 15 Haziran'da düğün yapmaya hazırlandıkları öğrenildi. Baba Hasan Yalçın ise "Vatan sağolsun, bir tane daha var onu da veririm. Kendim de hazırım" diye haykırdı. Baba Yalçın, oğlu ile 2 gün önce görüştüğünü ve izne geleceğini söylediğini ifade etti. Şehit er Yalçın'ın yarın Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verilmesi bekleniyor.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2007 Cuma 23:38:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.arakli.biz ailesi IP: 85.107.193.xxx Tarih : 9.06.2007 19:29:22
Tüm şehitlerimize Canab-ı Allah'tan (c.c) rahmet, yakınlarına sevenlerine ailesine başsağlığı diliyoruz. Bizlerde bundan 1 hafta önçe Mayın patlaması sonucu şehit olan Trabzon / Araklı'lı Asteğmen Mesut UZUN şehidimizi son yolculuğuna uğurladık. Er geç hesap sorulaçak bu kahrolası illetlerden. Türk Milletinin başı sağolsun. TÜm şehit ailelerinin acılarını paylaşıyoruz. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez. Ne Mutlu Türküm Diyene. www.arakli.biz ailesi Araklı / Trabzon