4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ava giderken avlandılar

Başkentte, bir taksiye müşteri olarak binen iki kişi, sürücüyü gasp etmek isterken, taksiciler tarafından yakalandı. Darp edilmek istenen iki zanlıyı polis gözaltına aldı.

Nagihan S. ile İrfan E, Ulus'tan Ahmet Ö'nün kullandığı 06 T 4122 plakalı taksiye bindi. Ulus'tan aldığı müşterileri önce Abidinpaşa'ya götüren Ahmet Ö, daha sonra zanlıların isteği üzerine Ulus'a döndü.

Bu kez Sincan'a gitmek istediğini söyleyen zanlılarda silahlı olduğunu fark eden Ahmet Ö, akaryakıt alması gerektiğini söyleyerek Büyük Sanayi 1. Cadde'deki LPG istasyonuna girdi. Ahmet Ö, burada araçtan inip uzaklaşırken, zanlılar aracın ön yan camını patlattılar.

Bölgedeki diğer taksiciler tarafından yakalanan zanlılardan İrfan E, bir anlık dalgınlıktan yararlanıp Kazım Karabekir Caddesinden Keçiören istikametine kaçmaya başladı.

Olay yerine gelen polisin havaya ateş açmasına rağmen koşarak uzaklaşmaya çalışan İrfan E, gazetecilerin de yardımıyla fazla kaçamadan yakalandı.

Bu arada, Ahmet Ö'nün arkadaşları, polis otosuna bindirilen diğer zanlıyı darp etmek istedi, ancak polis engel oldu.

Gözaltına alınan zanlıların üzerinde yapılan aramada, bir tabanca ele geçirildi.
A.A
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 09:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet BALCI IP: 85.99.173.xxx Tarih : 6.03.2007 14:07:22
Artık birileri dur desin? Önlemi çok basit olan taksi olaylarında neden hala izlemekten yana tavır koyuyorlar anlamıyorum... Esasındada anlamak istemiyorum onca insan katledilip onlarca insanda mağdur bir durumda iken neden daha bekleniyor... Önlem; PEŞİN PARA SİSTEMİ VE KAPALI KABİN....