1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Ayrılık cinneti pompalı dehşete dönüştü

Başkent Ankara’da, cinnet getiren bir kişi, kendisinden boşanmak isteyen ve ayrı yaşayan eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Eşinin ev sahibinin evine de bir el ateş eden şahıs, damadıyla birlikte kayıplara karıştı.

Keçiören, Ufuktepe Kanuni Mahallesi, 26 Sokak içerisinde meydana gelen olayda, eşinden ayrı yaşayan Hüseyin Sisko, barışma isteklerini geri çeviren eşinin evine gitti.

Sabah saat 03.30 sıralarında, eşi Zerife Sisko’nun oturduğu gecekonduya damadıyla birlikte giden Hüseyin Sisko, karısıyla konuşmak istedi. Eşinin kapıyı açmaması ve kendisiyle barışmak istemediğini söylemesi üzerine sinirlenen ve otomobilinden pompalı tüfeğini alan Hüseyin Sisko, eve geri geldi.

Gecekondunun penceresinden eşiyle konuşan ve tehditler savuran Hüseyin Sisko, eşinin barışmak istemediğini tekrarlaması üzerine cinnet getirdi. Pompalı tüfekle önce sağa sola ateş eden Sisko, daha sonra pencereyi kırarak eşine nişan aldı. Karısının inadından vazgeçmeyeceğini anlayan öfkeli koca, eşinin kafasına 2 el ateş etti. Kafası parçalanan ve olduğu yere yığılan talihsiz kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Eşini öldürdükten sonra evin bahçesinden çıkan Hüseyin Sisko, tüm ısrarlarına rağmen karısını evden çıkarmayan ev sahibinin gecekondusuna da bir el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Mahalle sakinlerinin ihbarıyla sokağa gelen ekipler, evin içinde ve bahçede incelemelerde bulundu.

Hüseyin Sisko’nun, bir süredir eşinden ayrı olarak Samsun’da yaşadığı, eşinin kendisine dönmesi için çeşitli girişimlerde bulunduğu ve son olarak eşinin ev sahibine, "Karımı evinden çıkar. Çaresiz kalınca bana dönecektir" dediği öğrenildi. Sisko’nun yakalanması için Ankara içinde ve Samsun yolunda uygulamalar yapıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2005 Çarşamba 14:39:49
Güncelleme :11 Nisan 2005 Pazartesi 13:46:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?