1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Ayvalı Muhtarlığı yıkıldı

Etlik Ayvalı Muhtarlık Ofisi, Keçiören Belediyesi ekiplerince "kaldırımı işgal ettiği" iddiasıyla yıkıldı.

Ayvalı muhtarı Şevket Özdemir, "Bir gazetede Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduğum, Keçiören Belediyesi hizmetlerinin ise zaman zaman aksadığı yönündeki sözlerim üzerine muhtarlık binamı yıktılar" iddiasında bulundu.

Büyükşehir Belediye yetkilileri, yasal olmayan yıkımın savcılığa intikal ettirileceğini bildirdiler.
Daha önce Keçiören Belediyesi tarafından yıkılmak istenen ancak halkın tepkisi üzerine yıkımı durdurulan muhtarlık ofisi, dün sabah Keçiören Belediye ekiplerince yıkıldı. Muhtarlık Ofisi, dozer ve vinçle yerinden kaldırılarak bir TIR’a yüklenerek götürüldü.

Ayvalı Mahallesi Muhtarı Şevket Özdemir, üç dönemdir Ayvalı Mahallesi’nde muhtar olduğunu ve sekiz yıldır bu kulübede hizmet verdiğini belirterek, "Görev yaptığımız yeri yıktılar. Bu Ayvalı halkına yapılan bir hakarettir. Nerede hizmet vereceğimi bilmiyorum. Keçiören Belediyesi madem yıkacaktı, muhtarlık madem kaldırımı işgal ediyordu, neden sekiz sene önce muhtarlığın betonunu attılar, binanın kurulmasına izin verdiler?" diye konuştu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 14:18:26
Güncelleme :10 Mayıs 2005 Salı 15:02:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet hakan IP: 85.96.8.xxx Tarih : 22.09.2005 17:34:38
Ayvalı mahallesinde oturuyorum.Ayvalının merkezinde bulunan ve şu an yıkılmış olan muhtarlık ofisinde hizmet alıyordum.siyasetçiler ne derlerse desinler bu binanın yıkılmasında etkili olan turgut ALTINOK VE MELİH GÖKÇEK arasında yaşanan kişisel hırstır.Bundan zarar görende halktır.MUHTARLIK OFİSİ yapılır para halkın cebinden gider yıkılır yine halkın cebinden gider.EVET TATMİN OLAN SADECE BİRİLERİNİN EGOLARIDIR.(ayrıca sunuda soyleyim ofis yıkıldıktan bir süre sonra o ofisin yanına büyükşehir belediyesine ait olan bir yere melih gökcek muhtarlık yaptırmak istedi ve büyükşehir ekiplerince beton atıldı ama aradan 2-3 gün geçtikten sonra birde baktık ki o betonda yıkılmış acaba kim yıktı?)sayın başkanlarımız lütfen boyle basit durumlarla uğraşmayın ve biran önce barışın çünkü bu halk üc dönemdir sizi seciyor ve sizden hizmetler bekliyor.