5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Azılı hırsız yakalandı

AZILI HIRSIZ YARALADIĞI POLİSLER TARAFINDAN YAKALANDI

Ankara'da faaliyet gösteren hırsızlık şebekelerine yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin uzun süredir peşinde olduğu Ankara'nın en azılı hırsızlarından Çağrı B., polisin ısrarlı takibi sonucu yakalandı. 14 ayrı iş yerinden ve 1 evden hırsızlık olayı ile kendisini takip eden 2 polis memurunun üzerine otomobili sürerek kasten yaralamak suçlarından firari olarak aranan Çağrı B., Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde saklandığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Yaraladığı polis memurları tarafından yakalanan zanlının, kelepçeli olarak

emniyete götürülürken ekip aracından atlamaya çalıştığı da öğrenildi. Çağrı B.'nin kuaförlerden çaldığı malzemeleri piyasa değerinin altında sattığı belirlendi. Zanlının malzeme sattığı Orhan S., Vehbi A., Eray Ö., Savaş Y., Göksel O., Hakan I. ve Kemal A. da gözaltına alındı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları bir başka operasyonda ise, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan Hakan Ö., Abdullah G., Kenan İ., Fırat İ. ve Sedat S. yakalanarak gözaltına alındı. Çalıntı oto ile hırsızlık yapan şahısların çaldıkları ziynet eşyaları ve elektronik eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Zanlılar polis sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

AZILI HIRSIZ YARALADIĞI POLİSLER TARAFINDAN YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2011 Pazartesi 11:32:05
Güncelleme :7 Mart 2011 Pazartesi 17:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?