1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Aziz Yıldırım basını basına şikayet etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bazı yöneticilerle birlikte Ankara’da yeni açılan bir mağazayı gezdi. Yıldırım, basın mensuplarının fazla görüntü almasına sinirlendi.

Başkan Yıldırım, asbaşkan Nihat Özdemir ve yöneticiler Mahmut Uslu ile Nihat Özbağ’la birlikte arkadaşı Hüseyin Kılavuz’a ait Santoria-Sarar mağazasına geldi.

İşyerinde kendisine takım elbise, gömlek ve kravat beğenen Yıldırım, gazetecilerin kısa bir süre görüntü almasına izin verdi. Fenerbahçe yöneticileriyle birlikte işyerinin kafeterya bölümünde oturan Yıldırım, görüntü çeken gazetecileri azarladı.

Basın mensuplarının Beşiktaş maçıyla ilgili röportaj talebine kızan Yıldırım, "Önemli olan benim görüntümü almak değil mi? Tamam çektin bitti. Ondan sonra detay alacak diye bir saat kamerayı beni taciz edecek şekilde tutarsan bende insanım patlarım. ’Yeter artık çekme’ derim" diye konuştu.

İstanbul spor basınını Ankara basınına şikayet eden Yıldırım, şunları söyledi:

"Ağız hareketi o an ne söylüyor, benim arkadaşımla konuşmamı illa öğrenecek pozisyona girip çekim yaparsan bir noktadan sonra patlarım. Öyle insanım ben. Siz adet haline getirmişsiniz. İstanbul’dakiler hep öyle, Ankara’da fazla muhatap olmadığım için bilmiyorum. İstanbul’daki kamerayı koymuş omzuna, tiyatroda arkadaşımla bir mevzuyu konuşuyorum. ’Yeter çekmeyin’ diyorum hiç umursamıyor, çekirdek yiyor beni çekiyor. Böyle bir hakkınız var mı? Benim de haklarım var. Siz yapınca bir şey yok, biz yapınca, ’Başkan yakışıyor mu?’ oluyor. Kamuoyuna mal olmak demekse benim görüntümü aldın bitti. Beni 24 saat kamera altında tutmaya hakkın yok. Ben geldim, görüntümü aldınız bitti, yeter artık". Başkan Yıldırım’ın bu sözlerinden sonra basın mensupları mağazayı terk ederek tepkilerini gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2005 Cuma 15:57:43
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 12:19:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?