3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Bakan Çelik'ten 1 Mayıs mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde herkesin dost ağlatıp, düşman güldürmemesi gerektiğini bildirdi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Çelik, tüm çalışanların '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Çelik, tüm dünyada 100 yıldır kutlanan 1 Mayıs'ın, 30 yıl aradan sonra yeniden Türkiye'de tatil ilan edildiğini belirterek, "1 Mayıs, uzun yıllar boyunca emek ve dayanışmanın sembolü olmak yerine, istenmeyen olayların yaşandığı korku ve tedirginlikle anılan günler haline gelmiştir. Bu yeni 1 Mayıs'ı, hiçbir şekilde tartışma günleri şekline sokmamak gerekmektedir" dedi.

"1 Mayıs'ı hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlandığımız şu günlerde terör çirkin yüzünü bir kez daha göstermiş ve hepimizi derinden üzmüştür" diyen Çelik, şunları kaydetti:

"Bu olaylar karşısında her zamankinden daha çok bugün göstereceğimiz, birlik ve beraberlik ve dayanışma iradesi, teröre vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır. Herkesin bugünde dost ağlatıp, düşman güldürmemesi gerekmektedir. Tüm çalışanlarımızın aynı duyguları paylaştıklarına yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerle 1 Mayıs tatilinin çalışanlarımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 11:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?