3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Bakan Çubukçu karne dağıttı

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 2008-2009 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla öğrencilere karne dağıttı.

Bakan Çubukçu, Türkkonut tarafından yapılan ve Ankara Valisi Kemal Önal'ın merhum eşinin isminin verildiği Türkkonut Emel Önal İlköğretim Okulu'nda öğrencilere karnelerini verdi. Bakan Çubukçu, okula gelişinde öğrencilerin büyük sevgi gösterisiyle karşılandı. Çubukçu kendisine çiçek veren bir anaokulu öğrencisini de kucağından indirmedi.

Çubukçu törende yaptığı konuşmada, "Bugün sizlerle güzel bir dönemi de geride bırakıyoruz. Notunuz kırık olabilir ama bunlar telafisi olmayan şeyler değildir" dedi. Öğretmenlere de seslenen Çubukçu, "Görevinizi her zaman olduğu gibi zor koşullarda yerine getirdiniz. Emeğiniz için teşekkür ederim" diye konuştu.

Velilere de karne notları ile ilgili mesajlar veren Çubukçu, "Çocuklarınız üzerinde emeğiniz var ama daha önemli olan her koşulda çocuklara duyduğunuz güven ve sevgidir. Onların yanında olduğunuzu onlara hissettirin" şeklinde konuştu.

Çubukçu öğrencilere tatillerini dinlenerek, eğlenerek, spor yaparak ve ilgili oldukları alanlarda araştırmalar yaparak geçirmeleri tavsiyesinde bulundu. Bakan Çubukçu daha sonra bazı öğrencilere karnelerini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 14:55:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?