4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Bakan Unakıtan'ın kızı boşandı

Üsküdar 1. Aile Mahkemesi'nde bügun görülen davaya çiftin avukatları katıldı. Şiddetli geçimsizlik gerekçe gösterilerek gerçekleşen boşan davası sonucu Fatma Unakıtan Küçük'ın nişan ve düğünde takılan tüm takıları eski eşine iade ettiği belirtildi.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın küçük kızı Fatma Küçük bugün eşi Eyüp Sabri Küçük'ten tek celsede boşandı. 5 yıldır evli olan çiftten Fatma Unakıtan'ın nişan ve düğünde takılan tüm takıları iade ettiği belirtildi.

Fatma Unakıtan ile eşi Eyüp Sabri Küçük'ün boşanma davası ÜSküdar 1. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Davanın ikinci celsenine Fatma Unakıtan Küçük'ün avukatları Deniz Ketenci ile Volga Gökçe ile Eyüp Sabri Küçük'ün avukatı Namık Kemal Şenpolat katıldı.

Davıcı Fatma Unakıtan Küçük'ün açtığı davada iki tanık dinlendi. Fatma Unakıtan'ın tanıkları olan iki kişi çiftin yaklaşık bir yıldır ayrı yaşadıklarını belirterek aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu da söylediler.

Çift aralarında yaptıkları boşanma protokolünü de mahkemeye sundu. Protokolde Fatma Unakıtan Küçük'ün eşinde hiçbir talepte bulunmadığı, nişan ve düğünde takılan takılarla tüm ev eşyalarını eşine bıraktığı belirtiliyor.

Hakim, tanıkların da dinlenmesinin ardından çocukları olmayan çiftin boşanmalarına karar verdi. Çiftin avukatları duruşma çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Maliye Bakanı Unakıtan'ın büyük kızı Zeynep'de 14 Şubat 2007 tarihinde boşanmıştı.

Sedef Şenkal Demir/Gazeteport
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2007 Cuma 13:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?