1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Barda silahlı çatışma

Ankara'da, bir barda dövüldüklerini iddia eden iki kişi, silahla 3 kişiyi yaraladı. Reşit Galip Caddesi üzerinde bulunan Fısıltı Bar’da eğlenen iki şahıs, ayrılırken bar çalışanlarıyla hesap yüzünden tartıştı.

Bar çalışanları ve garsonlar tarafından tartaklandığı iddia edilen şahıslar, sabah saat 04.30 sıralarında Fısıltı Bar’a geri döndü. Barın temizliğini yapan ve kapatmaya hazırlanan şahıslara "Attığınız tokadın bedelini ödeyin" diye bağıran şahıslar, bar çalışanlarıyla kavga etmeye başladı.

Kalabalık bir şekilde şahıslara saldıran Fısıltı Bar çalışanları, bir kişinin silah çekmesi üzerine sağa sola kaçıştı. Barın içinde bir kişiyi vuran öfkeli müşteri, rasgele ateş etmeye başladı.

Küfürler ederek bardan ayrılan şahısların arkasından koşarak tekrar saldıran bar çalışanları, kavganın Reşit Galip Caddesi’nde yeniden başlamasına sebep oldu. Kendilerine tekrar saldırılmasına sinirlenen şahıslar, silahlarını çekerek iki kişiyi daha vurdu.

Daha sonra 06 LGS 02 plakalı bir otomobile binen şahıslar olay yerinden uzaklaştı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla Numune Hastanesi’ne taşındı.

Olay Yeri İnceleme ve Parmak İzi Tespit Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de bar içinde ve cadde üzerinde incelemelerde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 13:13:20
Güncelleme :28 Mart 2005 Pazartesi 13:04:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?